20/1/2016

ΠΡΑΚΤΙΚΑ Δ.Σ. 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

  • Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μάριος Μπαχάς παρέδωσε στο μέλος του Δ.Σ. Φίλιππο Σύριο το υλικό που είχε ο προηγούμενος ταμίας ενόψει της ανάληψης από μέρους του της ιδιαίτερα σημαντικής αυτής αρμοδιότητας για το Σύλλογο. Μέρος του υλικού που αφορά λίστες αποφοίτων παρέλαβε και ο Γραμματέας του Συλλόγου Δημήτρης Τζάνας, που ανέλαβε να βοηθήσει το νέο ταμία, ενόψει της ζωτικής για τα οικονομικά του Συλλόγου ανάγκης να επανεκκινήσει η διαδικασία είσπραξης συνδρομών από τους αποφοίτους.

  • Οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου στην ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού της Παρασκευής 29/1/2016 στο Βαρβάκειο Λύκειο (Αλεξάνδρα Αργυροπόλου, Κώστας Βούλγαρης, Κυριάκος Σαμπατακάκης, Γιώργος Γλαβάς και Δημήτρης Τζάνας). Το μέλος του Δ.Σ. Σωτήρης Ζησόπουλος εκπροσωπεί το Σύλλογο ώστε η από κοινού με το Σύλλογο Κηδεμόνων της Βαρβακείου και την διεύθυνση του σχολείου να επιτευχθεί η οργάνωση μιας εκδήλωσης με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους μαθητές του σχολείου.

  • Το Σάββατο 23/1/2016 θα πραγματοποιηθεί από την Επιστημονική Επιτροπή της ΕΛΜΕ ΠΠΣ ειδική ημερίδα αφορώσα τα των προτύπων σχολείων με τίτλο: «Τα Πρότυπα Πειραματικά σχολεία στη Δημόσια Εκπαίδευση. Μια αντίφαση ή μια δημιουργική Σύνθεση;» Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου ΑθηναίωνΑμφιθέατρο “Α. Τρίτσης ” (Ακαδημίας 50). Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μάριος Μπαχάς ανέλαβε να εκπροσωπήσει το Σύλλογό μας αναφέροντας την ανάγκη να επικουρηθεί και από άλλα μέλη.

  • Το Συμβούλιο συζήτησε το ενδεχόμενο να διενεργηθεί εκδήλωση με τη συμμετοχή μαθητών του σχολείου, καθηγητών και αποφοίτων για την κοπή πίτας ενόψει του νέου έτους. Ανατέθηκε στους Φίλιππο Σύριο, Σωτήρη Ζησόπουλο και Κώστα Βούλγαρη να εισηγηθούν τον πιθανό χώρο διεξαγωγής της για τις 24/2/2016 ημέρα Τετάρτη, λαμβάνοντας υπόψη ότι το ποσό των 1.500 ευρώ αποτελεί το μέγιστο ποσό που μπορεί να καταβάλει το ταμείο του Συλλόγου.

ΤΟ ΕΠΜΕΝΟ Δ.Σ. ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΊ ΣΤΙΣ 17/2/2014 ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ.