ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΥ

Σχεδόν 200 άτομα είμασταν φέτος στην κοπή της πίτας, τη Δευτέρα 11/2/2019 στο M/S Roof Garden στο Μαναστηράκι. Απόφοιτοι αλλά και καθηγητές των σχολείων, τωρινοί και παλιοί με τη συμμετοχή των δ/ντριών του Βαρβακειου Γυμνασίου και Βαρβακείου Λυκείου, της κυρίας Γελαδάκη και της κας Σερέτη. Παρούσα επίσης η Πρόεδρος του Βαρβακείου Ιδρύματος κα Λη Λυκούδη αλλά και εκπρόσωποι από τα Δ.Σ. των Συλλόγων Αποφοίτων των άλλων πρότυπων ή πειραματικών σχολείων (Ευαγγελικής-Πειραματικού-Ιωνιδείου).

Τιμήσαμε φέτος τέσσερις παλαίμαχους απόφοιτους που για πολλές δεκαετίες έχουν πολλαπλά συμβάλει στις δράσεις των αποφοίτων σαν μέλη του Δ.Σ.: το Θεόφραστο Λύχρο, το Βλάντικ Νελαβίσκυ, το Σπύρο Περλεπέ και το Γιάννη Κουκουλόπουλο. Με πολλά δώρα στη λαχειοφόρο αγορά που έγινε με την ευγενική συμβολή του συναπόφοιτου Σωτήρη Αντωνίου, δ/ντη του Ε.Σ.Α.
Το Δ.Σ. του Σ.Α.Β. εκφράζει τη βαθιά του ικανοποίησή για τον υψηλό βαθμό ανταπόκρισης στο αίτημα για ανταπόκριση σε χορηγία εν όψει της εκδήλωσης. Ειδικότερα, ευχαριστούμε για τις χορηγίες τους συναπόφοιτους Δημοσθένη Σαρηγιάννη, καθηγητή στο ΑΠΘ, τον Αθανάσιο Παπανικολάου, δ/ντα σύμβουλο της MIG (η χορηγία υλοποιήθηκε από το Ίδρυμα της Marfin), το συναπόφοιτο Αχιλλέα Κοτρόζο, το συναπόφοιτο Παναγιώτη Σπανό και το συναπόφοιτο – μέλος του Δ.Σ. και ταμία Μπάμπη Διβάρη που προσέφερε τα φετινά φλουριά μέσω της εταιρείας ITAS PC.
Και του χρόνου ακόμη καλύτερα !