Ο “καθρέφτης” μας λάμπει και πάλι

Ξεσκονίζοντας παλιά αρχεία, που διασώθηκαν χάρη στον Κώστα Βούλγαρη, βρήκαμε το πρώτο τεύχος του περιοδικού με τίτλο «Ηχώ του Βαρβακείου», που κυκλοφόρησε σε χάρτινη μορφή την 1η Μαρτίου του 1956 κι εκδόθηκε από τον ΣΑΒ.

Με αυτό το ερέθισμα πήραμε την απόφαση σήμερα, εβδομήντα περίπου χρόνια μετά, να ξαναζωντανέψουμε τη βασική ιδέα, δίνοντας σε όλους μας την ευκαιρία να μαθαίνουμε τα νέα των μελών της οικογένειας του Βαρβακείου.

Η δραστηριότητα του Συλλόγου μας και του Ιδρύματος, νέα και διακρίσεις αποφοίτων, αλλά και του σχολείου, με έμφαση στις επιτυχίες των σημερινών μαθητών, συνεντεύξεις και πορτρέτα θα συνιστούν το περιεχόμενο του περιοδικού. Η αρχική μας σκέψη είναι να φτάνει στα χέρια σας κάθε εξάμηνο και το πρώτο τεύχος μπορείτε να το δείτε στο Ηχώ του Βαρβακείου -Tα νέα του σχολείου και των συναποφοίτων μας (mailchi.mp).

Ελπίζουμε πως θα βρείτε το εγχείρημα ενδιαφέρον. Θα είναι χαρά μας να «ακούμε» τις προτάσεις και επισημάνσεις σας, τις οποίες μπορείτε να στέλνετε στο email contact@varvakio.gr