Διοικητικό Συμβούλιο

Σωτήρης Ζησόπουλος

Σωτήρης Ζησόπουλος

Πρόεδρος

Αποφοίτησε από το Βαρβάκειο το 1978. Πήρε το πτυχίο στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1983. Ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του (M. Sc) και την ειδίκευση στην Περιοδοντολογία στο Πανεπιστήμιο τουBristol, Μεγάλη Βρεττανία το 1987. Ασκεί ελεύθερο επάγγελμα στο ιδιωτικό του οδοντιατρείο, στην ειδικότητα της Περιοδοντολογίας από το 1989. Είναι παντρεμένος με την Δήμητρα Κατσανδρή, που είναι οδοντίατρος και έχουν δυο γιούς 14 και 15 ετών.

Αλεξ. Αργυροπούλου

Αλεξ. Αργυροπούλου

Αντιπρόεδρος

Δικηγόρος Αθηνών (1996), Απόφοιτος Βαρβακείου Προτύπου Σχολείου M.Sc. Business Studies, ALBA Wettbewerbsrecht (seminar), Universitat Tubingen ΠτυχίοΝομικής, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Diplome(Seminaire) de la Poesie & de Philosophie Francaise, Universite de NiceΠτυχίο Ψυχολογίας (ΦΠΨ), Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Εξειδίκευση: Επίλυση Διαφορών, Εταιρικό Δίκαιο, Δίκαιο Ανταγωνισμού, Τηλεπικοινωνίες, Ενέργεια, Υψηλή Τεχνολογία Προϋπηρεσία: Πολυετής συμβουλευτική και δικαστηριακή Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά.

Δημήτρης Τζάνας

Δημήτρης Τζάνας

Γενικός Γραμματέας

Ο Δημήτρης Τζάνας είναι οικονομολόγος, απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ, 1981). Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο (Master of Arts) με ειδίκευση στην Οικονομική Ανάπτυξη & Προγραμματισμό από το ίδιο Πανεπιστήμιο (1983). Διαθέτει πολυετή εμπειρία (25 ετών περίπου) σε κέντρα ερευνών και σε χρηματοοικονομικούς οργανισμούς (επενδυτικές εταιρείες, εταιρείες αμοιβαίων κεφαλαίων και επενδύσεων χαρτοφυλακίου, χρηματιστηριακή εταιρεία και τραπεζικούς οργανισμούς). Υπήρξε ιδρυτής τράπεζας, της ΩΜΕΓΑ ΑΧΕΠΕΥ (1994) και στη συνέχεια της Omega Bank (1999) που δραστηριοποιήθηκε στην εμπορική και επενδυτική τραπεζική, ως ενεργό μέλος της διοίκησης.

Χαράλαμπος Διβάρης

Χαράλαμπος Διβάρης

Ταμίας

Λογιστής, ιδιοκτήτης Λογιστικού Γραφείου

Νικόλας Γερασίμου

Νικόλας Γερασίμου

Μέλος

Απόφοιτος Βαρβακείου 1975, Δικηγόρος Πειραιά, μεταπτυχιακές σπουδές Master στο Πανεπιστήμιο Southampton Αγγλίας στο ναυτικό, Ευρωπαϊκό και ασφαλιστικό δίκαιο. Διετέλεσε Νομικός Σύμβουλος ναυτιλιακής εταιρείας, διαχειρίστριας 50 δεξαμενοπλοίων. Μέλος και Διοικητικός Σύμβουλος πολυάριθμων διμερών διεθνών Επιμελητηρίων και Επιστημονικών Ενώσεων. Ιδρυτής και εταίρος του δικηγορικού γραφείου «Γερασίμου & Συνεργάτες» στον Πειραιά, που ασχολείται με ζητήματα ναυτικού, ενεργειακού, ασφαλιστικού δικαίου, real estate, ιδιωτικοποιήσεων, ΣΔΙΤ και επενδύσεων, ενώ έχουν κατά καιρούς δημοσιευθεί πολυάριθμα άρθρα του στον Ελληνικό και διεθνή τύπο σχετικά με ζητήματα ναυτικού και ενεργειακού δικαίου. Έχει διατελέσει Υποδιοικητής στο ΙΚΑ και είναι μέλος του Τομέα Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας και του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Κυρ. Σαμπατακάκης

Κυρ. Σαμπατακάκης

Μέλος

Ο Δρ. Κυριάκος Σαμπατακάκης είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Accenture, της μεγαλύτερης εταιρείας consulting στην Ελλάδα, με ευθύνη για την ΝΑ Ευρώπη.  Στη θέση αυτή βρίσκεται από τον Σεπτέμβριο του 2003, έχοντας ηγηθεί πολλαπλών έργων στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε θέματα στρατηγικής, business transformation, τεχνολογίας, operations και ψηφιακής επιχειρηματικότητας σε μεγάλες επιχειρήσεις. Από το 2003 μέχρι το 2008, ο κ. Σαμπατακάκης είχε την ευθύνη στην Accenture παγκοσμίως για συμβουλευτικές υπηρεσίες σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, ενώ τώρα είναι υπεύθυνος των πελατών του κλάδου Τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα.

Γιώργος Γκλαβάς

Γιώργος Γκλαβάς

Μέλος

Μηχανικός

Κώστας Βούλγαρης

Κώστας Βούλγαρης

Μέλος

Ο Κώστας Βούλγαρης γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Βαρβακείου (τάξη του ’96) και κάτοχος πτυχίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και μεταπτυχιακού στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Πανεπιστήμιο του Newcastle.   Έχει ασχοληθεί με τη συγγραφή οικονομικών μελετών και έχει εργαστεί στο τμήμα Οικονομικού Έλεγχου της Hewlett-Packard Βρετανίας. Από το Σεπτέμβριο του 2005 βρίσκεται στην AIG αρχικά ως Underwriter του κλάδου Χρηματικών Απωλειών και σήμερα ως υπεύθυνος του ίδιου κλάδου για την Ελλάδα, τη Κύπρο και τη Μάλτα.

Αργύρης Θέος

Αργύρης Θέος

Μέλος

Ο Αργύρης Θέος, gsc είναι Διευθυντής Φωτογραφίας στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Γιώργος Κούνης

Γιώργος Κούνης

Μέλος

Πόπη Σωτηροπούλου

Πόπη Σωτηροπούλου

Μέλος

Διεύθυνση:

Γλαδστώνος 3 (Στοά Φέξη),

8ος όροφος,

Τ.Κ 10677

Αθήνα

Επικοινωνία:

210-3826377

contact@varvakio.gr