ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΕΚΔΗΛΏΣΕΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΥ ΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ MONEY SHOW

Στο ξενοδοχείο  Διβάνη Κάραβελ, Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου Αλεξάνδρου 2 στο Παγκράτι στην αίθουσα Πέλλα, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 από τις 10π.μ. μέχρι τις 16μ.μ.  ο Σύλλογος Αποφοίτων της Βαρβακείου Σχολής (Σ.Α.Β.) για 4ο συνεχόμενο έτος θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με τρεις ενότητες στο πλαίσιο του ετήσιου Money Show. Τόσο οι διοργανωτές όσο και οι ομιλητές είναι απόφοιτοι ή φίλοι των αποφοίτων της Βαρβακείου Προτύπου Σχολής σύμφωνα με τις αποφάσεις που έλαβε το τελευταίο Δ.Σ. του Συλλόγου μας.

Η πρώτη ενότητα θα γίνει μεταξύ 10π.μ. -11.30 π.μ. με θέμα την Πρόκληση του  περιβάλλοντος. Υπεύθυνος διοργανωτής και συντονιστής θα είναι ο Σωτήρης Ζησόπουλος, Πρόεδρος του Σ.Α.Β. Ομιλητές θα είναι ο καθηγητής του ΕΚΠΑ  Κώστας Καρτάλης και ο Σωτήρης Χατζημιχαήλ, Γενικός Δ/ντης Στρατηγικής και Μετασχηματισμού της ΔΕΗ, απόφοιτοι και οι δύο  της Βαρβακείου Σχολής.

Η δεύτερη ενότητα θα γίνει μεταξύ 12μ.μ -13.30μ.μ. με θέμα Την επόμενη ημέρα μετά την κρίση. Υπεύθυνος διοργανωτής και συντονιστής θα είναι ο Μπάμπης Διβάρης, Ταμίας του Σ.Α.Β. Ομιλητές θα είναι η Αλεξάνδρα Κονίδα, Γενική Δ/ντρια Οικονομικών Υπηρεσιών της ΔΕΗ, η Νάνσυ Πουλούδη, αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και o Μάρκος Τσόγκας, επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, και οι τρεις απόφοιτοι της Βαρβακείου Σχολής.

Η τρίτη θα γίνει μεταξύ 14μ.μ. -15.30μ.μ.με θέμα την Εκπαίδευση. Υπεύθυνος διοργανωτής και συντονιστής θα είναι ο Δημήτρης Τζάνας, Γενικός Γραμματέας του Σ.Α.Β. Ομιλητές θα είναι ο Ανδρέας Ζεργιώτης, Σχολικός Σύμβουλος Δ.Ε. της  πρώην 49ης Περιφέρειας Αττικής, απόφοιτος της Βαρβακείου Σχολής, η Φωτεινή Παπαδοπούλου, μαθήτρια της 3ης Λυκείου του σχολείου και Πρόεδρος του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου και ο Γιωργής Κριτσωτάκης, επικεφαλής συμβουλευτικών υπηρεσιών της Accenture στην Ελλάδα στους τομείς Τηλεπικοινωνιών, Media και Τεχνολογίας, φίλος των αποφοίτων.

Είστε όλοι καλοδεχούμενοι να παρευρεθείτε και να συμμετάσχετε με τις ερωτήσεις σας στις τρεις ενότητες της εκδήλωσης, απόφοιτοι και φίλοι των αποφοίτων !