18/11/2015

ΠΡΑΚΤΙΚΑ Δ.Σ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

  • Συμφωνήθηκε η τελική μορφή της πρόσκλησης για την εκδήλωση της 15ης Δεκεμβρίου προς τιμήν του Κωνσταντίνου Δοξιάδη στη Μ. Βρετάνια. Ομιλητές θα είναι η Αιμιλία Βλαχογιάννη (τίτλος της ομιλίας της : Με λογισμό και όνειρο) και οι στενοί συνεργάτες του Δοξιάδη Σπύρος Πολάλης, αρχιτέκτων και Ανδρέας Δρυμιώτης, σύμβουλος επιχειρήσεων. Θα προβληθεί δε και ειδικό αφιέρωμα στο οποίο διάφοροι συνεργάτες του Δοξιάδη μιλούν γι’ αυτόν. Θα επιδιωχθεί να υπάρξει η καλύτερη δυνατή επικοινωνιακή πολιτική σε σχέση με τη γνωστοποίηση της εκδήλωσης (αποστολή mail σε αποφοίτους, χρήση του facebook, δημοσίευση σε εφημερίδες και άλλα έντυπα, τηλεφωνικές επικοινωνίες κοκ). Χορηγός της εκδήλωσης θα είναι και πάλι η Accenture της οποίας ο Δ/νων Σύμβουλος Κυριάκος Σαμπατακάκης είναι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας.

  • Η διαπίστωση ότι ο απόφοιτος της Βαρβακείου Άκης Μπογιατζής είναι βασικό μέλος συγκροτήματος ιδιαίτερα δημοφιλούς στη νεολαία, των Libido Blume, είναι δυνατό να αξιοποιηθεί με διάφορους τρόπους. Για το σκοπό αυτό, ανατέθηκε στο Φίλιππο Σείριο, τα νεώτερο μέλος του Δ.Σ., να διερευνήσει και να εισηγηθεί τρόπους με τους οποίους είναι δυνατή η δραστηριοποίηση του αποφοίτου μας επ’ ωφελεία και του Συλλόγου μας. Με τη συμβολή του Γραμματέα Δημήτρης Τζάνα που ήταν συμμαθητής του.

  • Το μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Γκλαβάς ανέλαβε να επικοινωνήσει με τον Κωνσταντίνο Δεληπέτρο, Πρόεδρο του Συλλόγου Κηδεμόνων του Λυκείου, προκειμένου να συντονιστούν οι ενέργειες για τη συμμετοχή του Συλλόγου σε ημερίδα με θέμα τον επαγγελματικό προσανατολισμό των μαθητών του Βαρβακείου. Επίσης, οι Δημήτρης Τζάνας και Σωτήρης Ζησόπουλος εκδήλωσαν την επιθυμία για συμμετοχή στις σχετικές ενέργειες.

  • Το μέλος του Δ.Σ. Κώστας Φλώκος θα συνεχίσει τις ενέργειες σε στόχο την αναβάθμιση του site του Συλλόγου ερχόμενος σε επικοινωνία με όποιους κρίνει ώστε να προχωρήσει η διαδικασία. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από τον Πρόεδρο Μάριο Μπαχά στη επεξεργασία της σελίδας που καλείται να συμπληρώσει ο απόφοιτος προκειμένου να γίνει μέλος, τονίζοντας την ανάγκη να γίνει όσο το δυνατό περισσότερο φιλική ώστε να ενθαρρύνεται ο ενδιαφερόμενος για τη συμπλήρωσή της.

Το επόμενο Δ.Σ. θα γίνει την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου στις 8.30 μμ στο γραφείο του Μάριου Μπαχά.