15/9/2015

ΠΡΑΚΤΙΚΑ Δ.Σ. ΤΡΙΤΗΣ  15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

  • Σε σχέση με την εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Δοξιάδη, αναφέρθηκαν τα παρακάτω:

Η συμμετοχή του Ανδρέα Δρυμιώτη, πρώην επικεφαλής της Δέλτα Πληροφορικής και στενού συνεργάτη του Δοξιάδη σε θέματα πληροφορικής, σε συνέχεια επικοινωνίας μαζί του με τους Δημήτρη Τζάνα (Γραμματέα του Συλλόγου)  και Αιμιλία Βλαχογιάννη (επίτιμο μέλος του Συλλόγου).

Η δωρεάν παραχώρηση αίθουσας στη Μεγάλη Βρετάνια από τον κ. Αθανάσιο Λασκαρίδη (εκ των βασικών μετόχων του ομίλου όπου ανήκει το ξενοδοχείο),  σε συνέχεια ενεργειών της Αιμιλίας Βλαχογιάννη.

Η εξασφάλιση χορηγίας ύψους μέχρι 3.000 ευρώ από την Accenture Α.Ε. σε συνέχεια ενεργειών του Κυριάκου Σαμπατακάκη μέλους του Δ.Σ.  του Συλλόγου των Αποφοίτων και δ/νοντος συμβούλου  της εταιρείας. Καθίσταται έτσι δυνατή η διεξαγωγή της εκδήλωσης με  δεδομένο το χαμηλό  ταμιακό υπόλοιπο του Συλλόγου, καθώς η δυσμενής οικονομική συγκυρία καθιστά ακόμη δυσχερέστερη την προσπάθεια είσπραξης συνδρομών από τους αποφοίτους.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα τεχνικής υποστήριξης της εκδήλωσης (π.χ. αναζήτηση συσκευής video-projector). Ο παριστάμενος Αργύρης Θέος, αναπληρωματικό μέλος του Συλλόγου,  ανέλαβε να βοηθήσει στην επίλυσή τους και η Αιμιλία Βλαχογιάννη να διερευνήσει το κόστος αν την υποδομή αυτή την δώσει η Μεγάλη Βρετανία.

Ακόμη, συζητήθηκε ως πιθανός χρόνος διεξαγωγής της εκδήλωσης είναι ο Δεκέμβριος 2015 ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή προσπάθεια στον επικοινωνιακό τομέα για την επιτυχία της εκδήλωσης: από την πρόσκληση φοιτητών των σχολών του ΕΜΠ και ιδιαίτερα της Αρχιτεκτονικής μέχρι την πρόσκληση  προσωπικοτήτων στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

  • Σε σχέση με την εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων στο χώρο της Βαρβακείου Αγοράς για την αποκάλυψη ειδικής αναθηματικής στήλης, υπήρξε επικοινωνία του Προέδρου Μάριου Μπαχά με τον Φώτη Προβατά, πρ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και στη συνέχεια με τον Γραμματέα Δημήτρη Τζάνα. Δεδομένου ότι οι αρμόδιες δ/νσεις του Δήμου έχουν ήδη αποδεχθεί τις προτάσεις των αποφοίτων, ζητήθηκε η παρέμβαση του κ. Προβατά για να επιταχυνθεί η διαδικασία έγκρισης της σχετικής δαπάνης κατασκευής της στήλης, ώστε να διεξαχθεί η εκδήλωση το πρόγραμμα της οποία έχει ήδη τεθεί και προεγκριθεί από την δ/νση δημοσίων σχέσεων του Δήμου Αθηναίων.

 

ΤΟ ΕΠΌΜΕΝΟ Δ.Σ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΣΤΙΣ 8.30 Μ.Μ.,  ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ UPCOM ΤΟΥ ΜΈΛΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΦΛΩΚΟΥ ΣΤΗΝ  ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 324  & ΣΟΥΛΙΟΥ 2 (ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΌ ΣΟΥΛΙΟΥ) (πρώτος όροφος), ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΎΣ ΜΕΤΡΟ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.